Via Crucis en temps de pandèmia 2021

Disposem-nos amb el cor adolorit per la pandèmia, però esperançat, a meditar el camí de la Creu, segons la pregària del via crucis. Fem una reflexió viva de la passió de l’home i la dona d’avui, contrastant-la amb la de Jesús, per aprendre que no hi ha nit definitiva ni interrogant a què Jesús no doni una resposta.

El via crucis és una invitació a integrar-nos de ple en aquest espai on Jesús dona la seva vida, per amor i per estimar, per la seva fidelitat a Déu i per la salvació dels homes. El via crucis són catorze meditacions que ens empenyen al silenci i a la conversió personal, a l’esperança, a la fortalesa i a la contemplació. És sentir-nos solidaris amb Crist i amb els crucificats d’avui per la solitud, la indiferència, l’atur, la malaltia i tantes altres creus, que en el silenci Déu sosté. Volem acompanyar-lo, volem acompanyar a tantes persones tocades per aquesta situació d’emergència sanitària i fer aquest recorregut amb Jesús.

Aquestes meditacions estan fetes pels membres de la Delegació Diocesana de Litúrgia: dotze veus diferents, provinents dels nostres deu arxiprestats, s’ajunten a una sola veu, la de la nostra Església de Tarragona, que prega al Senyor acompanyant-lo en el seu camí cap al Calvari.

Clicant sobre la imatge trobareu el Via Crucis d’enguany.